Albumi i Parë nën Infusa Music

Albumi i 2-të nga Ekrem Gj. quhet “The Lost Product (EP)” i realizuar nga Ekrem Gj. dhe Frizzle, atëmot anëtarë në Infusa Music. Ky është projekti i 1-rë nën targën “Infusa Music” dhe është distribuar nga “ZICO Company” në fundvitin 2005. Në krahasim me albumin e 1-rë, “The Lost Product (EP)” njihet si album i errët dhe underground. Ky është albumi i parë dhe i vetëm i Ekrem Gj. me kopje fizike.

  • Data e PublikimitDhjetor 2005
  • LabelInfusa Music
  • UPC840095920940
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniZICO Company (2005), EkremGj.com