Shqip-Hop Javor 2009-2010

Një ndër projektet më unike në hip-hopin Shqiptarë, mixtape “Shqip-Hop n’Gjuma” është pëmbledhje e këngëve me distribuim javor. Mixtape përmbanë 25 këngë. Në mixtape nuk ka bashkëpunime në interpretim por ka instrumentale nga K-Master (Infinit Records), Fattos Locos (Infusa Music) dhe K.O. (Infusa Music).

  • Data e Publikimit29 tetor 2009 - 16 prill 2010
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com