Mixtape Klasik në Shqip-Hop

“Prishtina Thërret” është projekti i 4-të nga reperi Ekrem Gj. Ky projekt është mixtape me 19 këngë. Puna në këtë projekt ka filluar nga pranvera 2008 dhe ka përfundu në shtator 2008. Inçizimet janë kryer në Prishtinë në studiot “FrontLine Music” dhe “No Comment”. Mysafir në album janë Driton Ajeti, DAC, TDS dhe BadBuqe. Ky është projekti më i thellë që Ekrem Gj. ka publikuar deri në vitin 2008.

  • Data e Publikimit16 nëntor 2008
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com