Albumi debutues i Ekrem Gj.

Në verën e vitit 2004, Ekrem Gj. viziton shokët në Zvicërr ku e inçizon albumin e 1-rë të tij – “Njery që Jeton n’Rimë”. Këngët në këtë album konsiderohen si punimet më kreative dhe komerciale që Ekrem Gj. ka ndërmarrë në karierën e tij artistike. Pas realizimit të albumit, Ekrem Gj. udhëton për në Kosovë ku tenton ta promovoj albumin e realizuar në Zvicërr por has në disa bllokada, të cilat e bëjnë publikimin e albumit të pamundshëm. Si rezultat, publikimi i albumit vonohet disa vite derisa përfundimisht publikohet në internet faqen zyrtare EkremGj.com.

  • Data e Publikimit2004
  • LabelInfinit Records
  • UPC840096019964
  • Mix & MasterK-Master & Gigi
  • DistribucioniEkremGj.com