Mixtape i 1-rë i serisë “Hakmarrje”

Projekti i 7-të prej Ekrem Gj. është mixtape “Hakmarrje”, album ky me vetëm 6 këngë. Në këtë mixtape nuk ka bashkëpunime me artist të tjerë. Ky projekt i dedikohet Leonit, djalit të Ekrem Gj, që i mbushë 1 vit në datën e publikimit.

  • Data e Publikimit24 qershor 2012
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com

Tracklist

DËGJOJE NË

Për marakli të muzikës që dojnë me ngu në MP3, mundeni me downloadu ZIP fajllin me kangë dhe cover: