Underground King Prap me Hakmarrje

Këtë projekt ia dedikoj Leonit që i mbushë 4 vjet në datën e publikimt.

Falenderoj familjen e ngushtë dhe dashamirtë për përkrahjen e mirëkuptimin gjatë realizimit të këtij albumi. Posaqërisht falenderoj: AVI “Infinit” për shoqërinë e inspirimin: Da Ghost, K-Master, FuGaA, G-Fighter, jeni t’pazëvendsushëm; familjen “Infusa” për ndihmën: D.A.C. dhe Fattos Locos, real G’s move in silence like burek; Tony Vargas për krahun e inspirimin; G-Love për veshin e art; Frrecin për shoqërinë e fjaltë e mrapshta; dëgjuesit dhe kritikuesit për ndihmën që ky projekt të jetë ndryshe dhe më energjik se të mëparshmit.

  • Data e Publikimit24 qershor 2015
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com

Tracklist

DËGJOJE NË

Për marakli të muzikës që dojnë me ngu në MP3, mundeni me downloadu ZIP fajllin me kangë dhe cover: