Mixtape King Sërish me Hakmarrje

Ky mixtape i dedikohet Leonit që i mbushë 3 vjet në ditën e publikimit të këtij albumi. Falenderoj familjen dhe dashamirtë për përkrahjen dhe mirëkuptimin gjatë realizimit të këtij albumi.

  • Data e Publikimit24 qershor 2014
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com

Tracklist

DËGJOJE NË

Për marakli të muzikës që dojnë me ngu në MP3, mundeni me downloadu ZIP fajllin me kangë dhe cover: