Mixtape Kolaborativ

Kjo është përmbledhja e 1-rë e këngve të Ekrem Gj. në bashkëpunim me artista tjerë. Këto këngë nuk kan vend në albume tjera dhe disa prej tyre janë publikuar ndaras. Këngët janë të inçizuara nga viti 2004 deri 2005, janë miksuar, re-miksuar dhe publikuar në “Extape (Vol. 1)”. E vetmja këngë  e padëgjuar n’këtë album është kënga “Veq Un’ e Di”.

  • Data e Publikimit18 shkurt 2006
  • LabelInfusa Music
  • Producent EkzekutivEkrem Gj.
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com