Albumi i Parë Instrumental Shqip-Hop

“Bonu MC” është albumi i 1-rë hip-hop instrumental në histori të hip-hopit Shqiptarë. Albumi “Bonu MC” i ka 12 instrumentale dhe 1 këngë të realizuar me njërin nga instrumentalet. “Bonu MC” është projekt i përbashkët nga Ekrem Gj. dhe producenti K.O., atëmot anëtarë në Infusa Music.

  • Data e Publikimit26 dhjetor 2008
  • LabelInfusa Music
  • UPC840096022698
  • Mix & MasterEkrem Gj.
  • DistribucioniEkremGj.com