Made It Clear (Ay’ O) – Ekrem Gj.

Ay’ O! Saga vazhdon me Hakmarrje 4, rima me tona, i vetmi Ekrem “Rexhë” Gj. y’all! “Made It Clear” single prej “Hakmarrje 4”. Albumi publikohet me 24 qershor 2015.

Detajet

Muzika: Araab Muzik
Miksimi: Ekrem Gj.

Teksti

[Verse 1]
Thought I made it clear: Gjizzle u kthy
mos u biqav mas shpinës man, biqu nërsy!
Çdo biq qe o’ me ty, ishalla e ka menën
me lujtë Shotën nëse nime pi shkon menja biqit me kcy!
Though I made it clear, jom bishë n’shqiphop
për bishti t’kapi t’qoj n’pidhsamës apet zhag t’bi n’shqiphop!
S’ki qysh e mshefë dobsinë, gllup
ti ngihësh me trosha kur na bijmë buk!
I swear I made it clear! Qa po thu, produ-qka?
ti vrajë bitat ulun thuse po lujë shah!
Po mos meno qe po t’njeki, hoe
you know and Eki know, qe bitat gjith për dekë ti lo!
Ndash me tjetër ndash me t’njejtin flow
late je bro, ti ke lujtë klikera kur un’ krejt i kom bo
edhe apet kom jetë n’nëntokë
komercin veq me pecë naj droljë, amo rilli mi manë keptë nën kokë!

[Hook]
Rillë n’këtë qimnone derisa hi nër tokë
a ki far biti? Bire te shti n’qit gropë!
Ky sen veq për hejra t’mi< br />
bitch, I thought I made it clear!
Rillë n’këtë qimnone derisa hi nër dhe
aparatin n’vesh hala nuk po nijë për tjerë!
Përkujtim për hejra t’ri
fol për mu kur i ki bo vjet me ble raki!

[Verse 2]
Hala s’pe fillitë killah Ekin? Biq, qu bima tjetrin
te zhagiti ma zi se n’2003-ën!
Mos meno qe najsen m’nalë, I got no problem with it
t’duhët përkthysë me kuptu thuse po shkrujë hireoglyphics!
Hala s’pe fillitë krejzi Ekin, qyre ti qysh hejrat presin
qa po boj qe masnej mu gjujtë hygjym e me qartë krejt si Eki!
Jom martu me shqiphop, ja ka pru qejzin Ekit
edhe publikisht u leqë asnjoni s’e ka rexhë si Eki!
Artisto-Luftarak, homie Sun Tzu
m’ka bo kafshë n’mikrofon, drejt pi Bronx Zoo!
Pi rrjedhë buza tomël, loqka trileqe
kur ja nxejë veshin qyrri sun rahatohët pi njersve!
Rimat e Ekit si plumat n’filma, kurr s’harxhohën
qe nuk m’beson mu shko vete Halil Budakovën!
Ekrem Gj. qe çdo her’ repin ta grinë
guxo kape lapsin, sa hora qihësh si vaginë!
Rrenca, ju rrjedhë rrena pi poreve
reperat pa koqe se i kan harxhu tu ju shitë femnave bole!
Mo s’ki qa llafosë me kon
e vetmja m’nyrë ju mu kon t’fortë osht mu varrosë n’beton!

[Hook]
Rillë n’këtë qimnone derisa hi nër tokë
a ki far biti? Bire te shti n’qit gropë!
Ky sen veq për hejra t’mi
bitch, I thought I made it clear!
Rillë n’këtë qimnone derisa hi nër dhe
aparatin n’vesh hala nuk po nijë për tjerë!
Përkujtim për hejra t’ri
fol për mu kur i ki bo vjet me ble raki!

[Verse 3]
Ay’ o! Ekrem Gj, fucker! Thought I made it clear
qu majë rimat n’akull se ti shkrijë si ti nxjerrë!
Hot-ass shype, me senet qe i boj n’pauzë
tjertë sun folin thuse i kom lonë pa gushë!
Ay’ o! I shkeli gjinën pa folë për motra t’huja
ku t’dhem dhomi qanej t’shkon guha

qe vetne Bulin…