Hakmarrje 2 – gati për publikim

9
Post Image

Tungatjeta vizitorë të dashur:

Së shpejti (kah 12 dhjetori 2012 ma saktsisht), albumi/mixtape “Hakmarrje 2” ka mu publiku. N’këtë album mysafiri i vetëm osht Da Ghost me ç’rast shënohet kthimi i tij në shqip-hop pas një pushimi. S’ka kurrfar dallimi n’mes vëllimit t’parë “Hakmarrje” — te dyja përmbledhjet janë t’zjarrta! Mas ktij mixtape-i pritet mu publiku edhe vëllimi i 3-të dhe i fundit i triologjisë “Hakmarrje”. E mas hakmarrjeve, jom tu menu me bo ni album origjinal me tema serioze!

Edhe ni lajm: n’2013 pritet me dal një album i përbashkët i Shoqatës Artistike “AVI Infinit”, kjo n’festim të 10-vjetorit të themelimit të 8-shes!

Edhe ni lajm lajm: mas “Hakmarrje 2” jom tu menu me lshu finalen e albumit “Shqip-Hop n’Gjuma”. Problemi osht qe osht 8-9 minuta e gatë edhe jom n’dilemë a me publiku si 1 kangë apo me nda n’pjesë pjesë e me publiku qashtu. Qe kie naj koment, qitu ma poshtë e ki formularin.