Albumi i 3-të shtyhet; pjesa e 2-të e “Extape” pritet të publikohet së shpejti

Albumi i 3-të ende i patitulluar nga Ekrem Gj. shtyhet. Albumi, i cili ishte në plan të publikohet gjatë verës 2006, shtyhet për kohë të pacaktuar për arsye të ndryshme. Në ndërkohë do të lëshohet pjesa e 2-të e përmbledhjes “Extape”, e cila do të përmbajë dissat dhe fristajllat nga Ekrem Gj.