Publikohet “Extape (Vol. 1)”

2

Publikohet përmbledhja e këngëve më të mira nga Ekrem Gj. në kompilacionin “Extape (Vol. 1)”. Kënget janë zgjedhur dhe miksuar nga vet Ekrem Gj.

Përmbledhja përmbanë 10 këngë:

  1. Ek iz Bek
  2. Me Çdo Rimë (feat. Prince Double H.)
  3. Crazy Eki
  4. Ku t’Shkojmë (feat. Albaniacs)
  5. Fol A Ki Mo (feat. Mangupat n’Kub)
  6. Apet (Pt. 2)
  7. Paralajmrim (feat. Frizzle)
  8. Thithëm (feat. Prince Double H.)
  9. Veq Un’ e Di
  10. Mos Qo Kry (feat. Da Ghost)

Muzika është punuar nga K-Master, Da Ghost, Ekrem Gj., Frizzle, etj.

Përmbledhja mund të shkarkohet këtu. Keni parasysh që ju duhet programi WinRAR për ta hapur fajllin e albumit.