“Look B” video klipi së shpejti

Look B - Ekrem Gj.

Sikurse premtuar, video klipi i 2-të nga “Extape (Vol. 2)” dhe video klipi i 2-të mas shumë e shumë viteve… është gati!

Me 23 tetor 2020 do të publikohet ky video klip në YouTube.

See you n’video klipet tjera edhe mos harroni #hak6 osht tu gatu.

Albumi “extape (vol. 2)” në të gjitha platformat

Ekrem Gj. Onset Music

Të nderuar dhe të nderuara,

Me 4 Shtator 2020 u publiku albumi nga Ekrem Gj. njëkohësisht projekti i 12-të. N’krahasim me herat e mëparshme, këtë herë albumi osht postu vetëm në streaming platforma si Spotify dhe iTunes. Mas ni kohe do t’postohet edhe ZIP me MP3 për ata qe dojnë me djegë n’CD-ja (respekt, old skulla).

Ma shumë informata në faqen extape (vol. 2)

N’punim e sipër janë edhe nja 3-4 video klipe për album. Këto, bashkë me kangt tjera, do të vendosen në YouTube channel /ekgjizzle.

#staytuned #moretocome #infusa