Ekrem Gj. i Nominuar në “Zhurma Show”

Ekrem Gj. është nominuar në “Zhurma Show 2005” nën kategorinë “Debutant” dhe “Album”. Më 10 dhjetor 2005 do të emitohet “Zhurma Show” në TV21 (ora 20:00).