Albumi i 3-të Filloj Pregaditjet

3

Albumi i 3-të nga Ekrem Gj., përkohësishti i titulluar “Eca”, ka filluar pregaditjet. Ky album do të përmbajë rreth 20 këngë.

Në dallim nga albumet e mëparshme, ky album do të ketë më shumë mysafir. Muzika, poashtu, do të jetë e punuar nga producent të ndryshëm nga “Infinit Records” si dhe jasht kompanisë.

Ky album pritet të publikohet në verën 2006. T’gjitha informatat do të publikohen në këtë faqe.